Thursday 19 September 2013

42 Pontosan mi az ár / nyereség arány

Az adott ár / kereső (P / E) arány az egy másik mérés esetleg jellegzetes érdeke, hogy segítse a részvényesek a nyilvános helyiségekben vállalkozások. Az adott P / E arány kínál egyfajta pontosan összeget történetesen gránát ki a jelenlegi költségekkel kapcsolatos állomány egyenként $ kapok. Kereset támaszt az ipari beruházás fontosságát részvények, nem fontos az állomány állomány, amely részletezi az egyensúlyi lapon. AP / E arány általában valóság felülvizsgálat a legjobb módja annak, magas a jelenlegi piaci költségek kapcsán a fő nyereség, ahogy a cég a kereső. Rendkívül megnövekedett P / E arányok indokoltak addig, amíg végül a befektetők úgy vélik, hogy a vállalat cash flow-ként említ meg (Styro) széles körű előnyöket valószínűleg a jövőben. A tényleges P / E arány általában számítani eltávolítja az aktuális piaci értékelésén az ellátás a leginkább up-to-date záró 1 év hígított levegõ. Stock mutatják árak ugrás a napi, és fogékonyak a nagy verzió korlátozott megfigyelni. A konkrét P / E arány legyen, szemben az átlagos tőzsdei P / E, hogy felmérjék, hogy a forgalmazó cég felett vagy az ipari átlag. P / E arányok jelenleg futó magasabb, home remedies for yeast infection in women treatment options annak ellenére, hogy egy négy éves rossz helyzetben a falon utcán játék. P / E arányok változnak az ipar annak érdekében, hogy az ipar, és ezen kívül évről évre. Egy dollár vonatkozó EPS lehet, parancsot csak a 10 $ költség egy érett vállalkozás egy nem-növekedés az ipar, míg a bak az Adás belsejében egy sugárzó vállalkozás a haladás ipar egy 30 $ ár egy készpénz jövedelem, vagy esetleg a cikk adó nyereség. Összefoglalva a tényleges ár / nyereség relatív mennyisége, valamint a P / E arány lehet a piaci értéke a tőkeellátottság osztva a helyén a záró 15 havi nettó jövedelem a hígított írni a (EPS), vagy akár a standard jövedelem minden részvény, ha a vállalkozás nem vizsgálja felül a hígított EPS. A legkisebb P / E mutathat a underbalued szállítását és a cinikus előrejelzést csak a befektetők számára. A magas P / E talán mutatni túlértékelt ajánlatot, sőt, előfordulhat, hogy egy remek megjósolni keresztül a befektetők.

Mi az eredmény minden beszélni

Nyilvánosan rendelkezett cégek jelenteni nyereség minden írni a (EPS) belül a nettó nyereség választék a bevétel követeléseiket. Ez lehet megbízást útján közismert számviteli módszerek (GAAP). Az adott EPS ad az egyéneknek a módon kapcsolódó összegének megállapításánál a divízió a saját állomány beszélni eszközeit. Más szóval, az EPS feltárja a kereskedők a nettó profit az üzleti szerzett egy kínálati írni, hogy az egyes. Tényleg úgy számítják ki, szétválasztása nettó jövedelem a gróf a főváros ajánlatát feltárása. Rendkívül fontos, hogy a részvényesek, akik a pénzt az üzlet általában közölni a szemükben a minden egyes részvény időkeret, hogy vizsgálja felül azt a piaci árfolyam azok ad. Személyes vállalkozásoknak nem kell felmérése Enhanced polisztirol, mert a részvényesek célja sokkal többet yourrrre képes küldeni teljes nettó nyereség. Nyilvánosan tartott szolgáltatók valóban jelenteni 2 EPS Viszont, ha nem a saját úgynevezett egyszerű tőke design. Majdnem minden nyilvánosan tartott vállalatok azonban olyan összetett struktúrák és készpénz rendelkeznek, így rögzíteni két Styro statisztika. Az első az úgynevezett a könnyű Adás, egyéb nevezik ezt a konkrét felhígult levegõ. Basic Styro kell alapulnia, hogy hány állomány rendelkezik, hogy kiváló. A hígított fizetés alapja a részvényeket, ami figyelemre méltó, és a készletek esetlegesen szállított a jövőben segítségével részvényopciók. Természetesen ez egy nehéz folyamat. home remedies for yeast infection in women guide Valamilyen los angeles könyvelő, hogy megfeleljenek az EPS formula gyakorlatilag bármilyen mennyiségű helyzetek, változások az üzleti vállalkozás. A cég esetleg ki kiegészítő nyilvántartási elmagyarázza, az elmúlt évben, és szerezzen vissza néhány saját ad. Ezzel együtt lehet, hogy probléma sok leckét részvényopciók, amelyek eredményeként a nettó jövedelem lesz osztva pár medencék test úszás minden osztály beszélni. Minden egyesülés, felvásárlás és még leválasztást hatása lesz a képlet vonatkozó Styro.

Könyvelés

Pontosan mi jár a humán erőforrás és könyvelési szakaszok? Pontosan mit is csinál naponta? Tökéletesen, bármit csinálnak, hogy lehet nagyon fontos az Ön számára, hogy mindenki számára működő lehetnek bérszámfejtés. Minden fizetési és adót fizetett, valamint szerzett egyszerűen minden csapat minden egyes fizetési csekket kell ragasztani. Ez a bérszámfejtés osztály van szükség annak érdekében, hogy az ideális szövetségi, a helyi míg adókat vonni. A konkrét fizetési csonk csatlakozik a jövedelem adatok a legtöbb ilyen adókat. Sokan közülük tartalmazzák az adót, szociális, egészségügyi adókra Pous munkahely jövedelemadó, amely van, hogy kell fizetni, amit kell a szövetségi és állami közigazgatásban. További leírásával is magánintézmény, amely magában foglalja a vonatkozó nyugdíjas él, nyaralás, beteges költeni, vagy az orvosi hozzáadott előnyöket. Ez egy alapvető funkciója. Egyes vállalkozások igazi saját fizetését szervek, más személyek átruházhatják az elemet a hatóságoknak. A könyvelés szervezeti egység mellett a részletekre olyan számlák, vagy esetleg dollárt kapott ügyfelek vagy az ügyfelek az üzleti vagy program. A számviteli osztály van szükség annak biztosítására, hogy a források a megfelelő szert és lerakódott a megfelelő jelentéseket. Továbbá, hogy megbirkózzanak, ahol a bevételt fut, annak összegét az gondoskodnak, a használt kapcsolatban alkatrészek, mint a fizetést, valamint a száma megy a piacon fizetni pontosan mi a vállalat tartozik a bankok, eladók és más igényeket. Néhány kellene fordítani. Alvási problémák és a követelések home remedies for yeast infection in women symptoms ipar a kötelezettségek fel, vagy pénzt díjakat. A vállalat azt írja, sok nőgyógyászati ​​egész évben kell fizetni a költségeket, ellátás, fizetés, adó, a pénzügyi termékek mellett a szolgáltatásokat. A könyvelés főosztály sok ilyen nőgyógyászati ​​és nyilvántartásokat akikkel feloszlatták, hogy mennyi és milyen. Értékesítési üzletág is nyomon követheti szerezni megrendelések elhelyezett termékekre, mint például a termékek, amelyek valószínűleg elérhető az ügyfelek vagy az ügyfelek. Továbbá, hogy tartsa szemmel eszközök, mint például a firmrrrs lakóhely és a felszerelés. Ez adhat az iroda épület, bútor, db, lehet, hogy a legkisebb pont, mint ceruza és ceruza.

Hogyan vizsgálja a pénzügyi bejelentés

Nyilvánvaló pénzügyi kimutatás rendelkezik aa sok szám belül az összes, és szintén első látásra úgy tűnik, nehezen kezelhető, hogy olvassa el a mellett, hogy megértsék. Az a személy, divat, hogy értelmezze a pénzügyi nyilvántartás kell kiszámítani arányok, így ez azt jelenti, split adott térfogatra belül a gazdasági jelentés csak egy újabb. Működési terv arányok is hasznos, mivel lehetővé teszik a nézőt, hogy értékelje az üzleti legújabb teljesítménynövelő mely a múlt hatékonyságát, vagy együtt egy több firmrrrs teljesítményt, ha a termék értékesítése árbevételének vagy talán a nettó nyereség talán nagyobb vagy kisebb a további hosszú ideig vagy a másik vállalkozás. Ha azt szeretné, szöveget, kihasználva arányok egyszerűen kioltják különbség szervezet hosszát és szélességét. Nem sok százalék körüli pénzügyi jelentéseket. Nyilvánosan is cégek kénytelenek a jelentés csak egy része (egy részvényre jutó eredmény beszélni, valamint Styro) és a magántulajdonban lévő cégek általában nem számolnak épp olyan arányokat. Rendszeresen elfogadott emberi erőforrás elvek (GAAP) nem igényel, amely szinte minden arány a végén, hogy jelentett, hanem EPS kap állami tulajdonú és működtetésű cégek. Hányados nem nyújt végleges segítséget, de. Ezek értékes mutatók, de nem lehet az egyetlen szempont a felmérve a kereső hatékonyságát továbbá egy vállalkozás. Valaki arány ez egy hasznos jele a vállalat home remedies for yeast infection in women treatment options nyereségességét lenne a bruttó oldalon arányt. Ez az undorító margin megosztott miatt termék értékesítése bruttó árbevétel. Cégek soha discose margin adatokat saját külső pénzügyi jelentéseket. Ez a statisztika minősülnek megoldás a természetben, amely tárolja érzékeny pajzs, amely érkező versenytársak. A profit mennyisége nagyon fontos, segítségével tanulmányozza alsó-line a szervezet. Ez azt jelenti, hogy mennyi adózott eredményt elért kapcsolatban minden 100 $ az értékesítési bevétel. A profit aránya öt-tíz százalék szokott a legtöbb vállalat, bár néhány rendkívül versenyképes áron ágazatok hasonló a kiskereskedők és az élelmiszer piacon lehet profit nagyságát csak egy pár pct.

Részei nyereség Statement, Element 3

És néhány sor kapcsolódó jövedelem felmérés függ jelentések, vagy akár előre jelzi, a kamat ár vonalak egy egyszerű egyenlet. Ha álló adók rovására, miután azt mondta, hogy egy vállalkozás használja különböző számviteli módszerek a legtöbb a számlákat, mint a számítástechnika szempontjából az adóköteles értékesítés. Az elméleti összeget Adóköteles jövedelem, ha az adatok feldolgozása stratégiák felhasznált használt adóbevallást számítják. Ezután az adó alapja az adott hipotetikus utáni jövedelemadó jövedelem fitured. Ez lehet a társasági adó jelentette, míg a fizetés dokumentumban. Ez a mennyiség általában egyeztetni a tényleges mennyiség adók tartozott alapján az értékesítési alkalmazott eljárásoknak a jövedelemadó funkciókat. A győztes az ex kedvese vissza a két egyedi jövedelemadó adag áll rendelkezésre egy lábjegyzetben a cash flow jóváhagyásra. A nettó eredmény olyan, mint a jövedelem korábbi lenyűgöző párosul adó (EBIT) és lényegesen változhat attól függően, hogy melyik informatikai taktika használt adatok árbevétel és a költségek. Ez az a pont, ahol bevétel simítása tűnhet a végre kezelni jövedelem. Profit eltávolítása bejárja a gyűjtemény döntés elfogadható informatikai módszerek segítségével a lista GAAP párosul végrehajtási ezeket a folyamatokat egy hiteles módszer, a szürke része jövedelem gondozása igénylő adatfeldolgozás manipuláció. Ez igazán inkumbens vezetők mellett home remedies for yeast infection in women treatment uk vállalkozások részt vesznek az ítéletek tekintetében, amelyek a számviteli típusú eljárást alkalmaznak mérni profit, valamint az, hogy azok az emberek stratégiákat valóban alkalmazzák. A menedzser lehet szükség, hogy megszüntesse kérdésekre yourrrre abban a helyzetben, hogy küldje pénzügyi kimutatások és a nagy. Ez tehát fontos, hogy szinte minden tiszt és irodavezető a cég gyakran szorgalmasan tapasztalható, hogy a cégek pénzügyi kimutatások akar. Az információs technológia és a módját, hogyan hajtják végre foglalkozik semmit egyik társaság a másik. Minden cég megközelítések bizonnyal csökken bárhol a körmenet, amely feltétlenül jobb vagy bal oldalán létesítmény kapcsolódó GAAP.